Ταπέτα για χώρους Επεξεργασίας Τροφίμων

Ειδικά απολυμαντικά ταπέτα, ιδανικά για χώρους επεξεργασίας τροφίμων και κάθε χώρο όπου η εξάπλωση της μόλυνσης θα πρέπει να είναι περιορισμένη

Ταπέτα Sani Trax®

Απολυμαντικά Ταπέτα Εισόδου


Απολυμαντικά Ταπέτα Sani Trax

Αυτό το χαλί καθαρίζει και απολυμαίνει τα παπούτσια και συνιστάται στις εισόδους σε όλους τους χώρους επεξεργασίας τροφίμων.

Χιλιάδες εύκαμπτων ακρών από καουτσούκ παρέχουν μια αυτόματη δράση καθαρισμού που αφαιρεί τις βρωμιές από τα υποδήματα. Όταν πατάει κάποιος επάνω στο ταπέτο, οι άκρες από καουτσούκ λυγίζουν και βυθίζουν τα πέλματα σε απολυμαντικό διάλυμα, μια διπλή δράση που κρατά τη μόλυνση από τους χώρους επεξεργασίας τροφίμων. Έχει βολικό μέγεθος που ταιριάζει στις περισσότερες πόρτες. Έχει βεντούζες στην κάτω πλευρά το οποίο εμποδίζει το ταπέτο να μετακινείται. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένο από ένα σκληρό ελαστικό σχεδιασμένο να αντέχει στις περισσότερες χημικές ουσίες και στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

Το περιμετρικό προφίλ είναι 0,635 εκατοστά υψηλότερα από το εσωτερικό του ταπέτου ώστε να συγκρατεί το απολυμαντικό υγρό. Στο ταπέτο μπορούν να τοποθετηθούν 4,5 λίτρα διαλύματος απολυμαντικού. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα και διαστάσεις 61x81cm.

Σε πόρτες εισόδου, χώρους συσκευασίας, εργαστήρια, αποδυτήρια εργαζομένων, δωμάτια απορριμμάτων και δωμάτια παραλαβών. Σε κάθε χώρο όπου η εξάπλωση της μόλυνσης θα πρέπει να είναι περιορισμένη.

- Ιδανικά αποτελέσματα σε χρήση με το απολυμαντικό επιφανειών Microbac® Forte (εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ)  (Μάθετε Περισσότερα)

Μάθετε περισσότερα για τα ταπέτα ειδικών χρήσεων και ανακαλύψτε την σωστή λύση για εσάς και τον χώρο σας.

Προσφορές

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες πάνω στις υπηρεσίες μας.

Υπηρεσίες Logistics

> Επικοινωνήστε μαζί μας