Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται για περισσότερα απο 10 χρόνια στο χώρο των Logistics και τον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων και κτηριακών εγκαταστάσεων, με έμφαση στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας στο γραφείο ή το σπίτι.

Η αφοσίωσή μας στην εύρεση οικονομικών και ταυτόχρονα πρακτικών λύσεων για την ασφάλεια και την προστασία του χώρου εργασίας, και συνεπώς και των εργαζομένων, μας έχει οδηγήσει σε πληθώρα συνεργασιών με εταιρείες, ιδιώτες και δημόσιες υπηρεσίες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την καταξίωσή μας στον επιχειρηματικό χώρο, αλλά και την τελειοποίηση των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε ώστε να ταυτίζονται με τις ανάγκες του σημερινού επαγγελματία.

Σε συνεχή επαφή με την πραγματικότητα και τις απαιτήσεις της αγοράς, προτείνουμε λύσεις που αποδεδειγμένα θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε ζημιογόνες φθορές, ατυχήματα και περιττές μελλοντικές δαπάνες, που συχνά αναστέλλουν και οπισθοδρομούν την πορεία μιας επιχείρησης.

Τέλος είναι δέσμευσή μας, όπως και σε κάθε συνεργασία μας μικρής ή μεγάλης κλίμακας ως τώρα, η βελτίωση της βιωσιμότητας της επαγγελματικής σας στέγης, και φυσικά της αισθητικής της στα σημεία επαφής σας με συνεργάτες και συναδέλφους.

Σας βοηθάμε να ντύσετε το χώρο σας με την προσωπική σας πινελιά... γιατί αυτό είναι που κάνει τον αληθινό επαγγελματία να διαφέρει!

GEA Solutions ΕΠΕ, 2018

Προσφορές

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες πάνω στις υπηρεσίες μας.

Υπηρεσίες Logistics

> Επικοινωνήστε μαζί μας